søndag den 18. august 2013

Små ægge"brød", glutenfri


De her små lækkerbiskener er et nemt alternativ til de småbrød/boller man nogle gange kan gå og spise i løbet af dagen. Opskriften er inspireret af LCHF princippet, jeg har dog valgt at bruge lidt kikærtemel for at give brødene lidt mere substans.

Ingredienser 
6 æg
1 pk Philadelphia 
1 tsk salt
1 spsk fiberhusk
1 tsk bagepulver
1 spsk med top kikærtemel
Lidt sesamfrø til drys (jeg har brugt sorte sesamfrø)

Fremgangsmåde 
Tænd ovnen på 150ºC.

Del æggene i hvider og blommer, og pisk hviderne stive med salt og bagepulver.

Pisk blommerne sammen med de øvrige ingredienser.

Vend blommemassen i hviderne.

Sæt dejen i små toppe på en bageplade, og bag "brødene" i 30 min. Det er bedst hvis der kun er 1 bageplade i ovnen af gangen, så får alle de små klatter nemlig en fin kulør ;)

Lad "brødene" køle af og spis dem som snack eller tilbehør til en salat eller andet.

Velbekomme ;)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar